google-site-verification: google1e56d2b7845351c8.html

Sygdom og forebyggelse

Denne skildpadde er deform, fordi den mangler kalk og mineraler. Skildpadden har manglet en god solplads, med UVB-lys og varme.
Tager din skildpadde ikke på i vægt? Få hjælp - Klik link "Livsbetinget sygdom".

Denne skildpadde er deform, fordi den mangler kalk og mineraler. Skildpadden har manglet en god solplads, med UVB-lys og varme. 
Tager din skildpadde ikke på i vægt? Få hjælp - Klik link

Vi har gjort det let for dig at finde hjælp om sygdom og hvordan du forebygger sygdom.

Se siden: Sygdom og forebyggelse kik også 👇- eller direkte til et emne du vil undersøge, nedenfor - God fornøjelse.

Når du køber en skildpadde fra private der vil af med deres skildpadde, enten det er på Den Blå Avis, Gul & Gratis eller på en anden internetside. Desværre er mellem 60-80% af de sumpskildpadder syge!

Vi anbefaler ikke, at du køber en skildpadde, af en private skildpaddeejer, der bare vil af sin skildpadde. Alle tror, at deres skildpadde er rask. Desværre er mellem 60-80% af de sumpskildpadder syge!

Kan du se om en sumpskildpadde er rask? Nej, det kan du ikke, hvis du er nybegynder, så er det umuligt. 

Vi du vide mere om - Klik link: 

Se også et par typiske eksempler på problemer moskusskildpadder kan have nedenfor👇

Denne side er opdateret d.20. feb. 2023

Moskusskildpadde med ødemer

Fejlfodret alm. moskusskildpadde.

Skildpadden har formodentligt levet af Grønlandske rejer eller kattemad.

Bemærk, de store udposning ved alle ben, det er ødemer (vand i kroppen), det er ikke et tegn på at skildpadden er fed, men, et typisk tegn på forkert fodring gennem lang tid.

De skader, får skildpadden ikke over en nat, det er lang tids ensformigt fodring, mindst 1-2 år.

Hvordan redder man skildpadden, kik nedenfor og følg vores 3. punkter 👇

Forhåbentlig kommer du i gang i tide, med, at vende skildpaddens helbred og dermed redde dyret.

Helbredsproblemer afhjælpes generelt bedst ved 4. ting

Dette mix redder liv. Reptisun 5,0 UVB-pære - 35 w. halogen spot varmepære - Sera Raffy p fodersticks - ReptiVite med vitaminer og mineraler.

Dette mix redder liv. Reptisun 5,0 UVB-pære - 35 w. halogen spot varmepære - Sera Raffy p fodersticks - ReptiVite med vitaminer og mineraler.

4. ting er nødvendigt straks at gøre:

  1. Solplads: Byg en god og tør *solplads, med 30-35 grader under varmepæren, du skal også hænge en UVB-pære 5,0 op over solpladsen, sammen med varmepæren.
  2. Ordentligt foder: God fodring Akut hjælp, sørg straks for at give din sumpskildpadde en god basisfoder Eks. Sera Raffy P til sumpskildpadder, der indeholder de vitaminer og mineraler sumpskildpadden har brug.
  3. Vitamin, mineral tilskud: Du kan supplere et par gange om ugen med Nekton Multi Rep eller ReptiVite til skildpadder, blandet i et lille stykke kylling eller i lidt ferskvandsfisk.
  4. Rent vand: Skift op til 50% af akvariets vand, hver 14. dag.

Landskildpadder. Sørg for din landskildpadde får flere ukrudtsplanter, det er landskildpaddens bedst kur mod sygdom. God basisfoder eks. Sera Raffy Vital

Sammen med de 4.👆 ting og vores side: *Indretning af akvarium så vil din sumpskildpadde normalt blive rask, medmindre behandlingen, er kommet for sent i gang?

Husk, du må have tålmodighed.Skildpadder kan ikke bare stikkes en pille, og den bliver rask. Skildpadder er meget lang tid om at blive raske, fordi skildpadder er koldblods dyr. Skildpadder = krybdyr


Vores venner hos SkildpaddeShop.dk har det hele.

Del siden