google-site-verification: google1e56d2b7845351c8.html

Lænk ikke din sumpskildpadde fast

Sumpskildpadde er bundet fast, som en anden lænkehund!

Sumpskildpadde, der er bundet fast, som en anden lænkehund!

Vi har ofte hørt om tilfælde, hvor landskildpadder er blevet bundet fast til en pæl med et hul boret i deres skjold. Dog har vi aldrig set, at nogen har benyttet den samme dårlige teknik til at holde sin sumpskildpadde på plads.


Kæledyrsejer er blevet dømt for grusom behandling af en sumpskildpadde, efter at vedkommende borede et hul i dens skjold og bundede den fast, før familien tog på ferie.

Et tysk par, blev chokeret, da de opdagede en forpint skildpadde, der var fanget på ryggen og viklet fast i grenene under en brombærbusk. Det viste sig at være en sumpskildpadde, som en familie havde efterladt for at tage på ferie.


For at forhindre skildpadden i at undslippe, havde familien boret et hul i dens skjold og monteret en stor ring, hvor en 7 meter lang stålwire var fastgjort. Denne grusomme behandling forhindrede skildpadden i at søge væk, og den var tvunget til at søge skygge under busken, hvor der desværre ikke var noget vand i nærheden.


Dyremishandling er uacceptabelt, og vi opfordrer alle kæledyrsejere til at behandle deres dyr med kærlighed og respekt. Det er vores ansvar at sikre, at vores dyrevenner får den omsorg og de levevilkår, de fortjener. Retfærdighed er blevet tjent, da de skyldige er blevet dømt for deres handlinger.


Denne historie, er fra 2017 indy100.com

Få passet din skildpadde, under ferien: Feriepasning husk?

Denne side er opdateret d.4. august 2023 st.