Dårligt foder og fodring af sumpskildpadder

Katte- og hundefoder er ikke for skildpadder. Det indeholder alt for meget protein. Skildpaddens skjold bliver deform, og vil til sidst dø.

Dårligt foder til de vandlevende skildpadder / sumpskildpadder og moskusskildpadder, og hvad du skal undlade at gøre med dine sumpskildpadder.

Alle vandlevende skildpadder, kalder vi sumpskildpadder.

Drop den ide med at din sumpskildpadde kan overleve uanset, hvilket foder skildpadden får, det kan være katte- og hundefoder, kødpølse, røget skinke, pizza og Grønlandske/Vesterhavsrejer. Giver du dine sumpskildpadde det foder, det er den sikre vej til en deform skildpadde og på sigt en død sumpskildpadde. 

Skildpadder er koldblodsdyr/krybdyr og derfor kan de leve i årevis på dårligt foder. Vi får tit skildpadder ind, der ikke kan reddes, fordi de har fået for dårligt foder for længe. Kom med jeres skildpadder så hurtigt som muligt, vi tager gerne imod dem også uden vrøvl.

Forskellige sumpskildpaddearter har særlige foderbehov, så du må undersøge, hvad din egen skildpadde behøver af kost - Kik under din skildpaddeart. 

Der er mange færdiglavede fodertyper på markedet, men ikke alle har den nødvendige kvalitet. Du behøver ikke at være ernæringsekspert for at forstå, hvad der kræves, men du behøver at forstå, hvad man skal kigge efter. Det lyder sofistikeret, men det hele er enkel når du forstår, hvorfor og hvilke ting der ikke bør sættes på skildpaddens menu.

Klik direkte til ----> Dårligt foder til sumpskildpadder.

Vi har én hovedside, hvor vi skriver om dårligt foder, til sumpskildpadder. Det er nødvendigt, at holde en hovedside om emnet, flere sider om samme emne, bliver hurtigt noget rod.