Sand malerier

Denne side er opdateret d.21. nov. 2022

Christian Sand udstiller sine malerier. Ny hovedside.

Klik direkte til hovedsiden for: SandMaleri.dk

Læs også om: Kreativitet og psykoser er genetisk forbundet og om kendte kunstmaler med mentale diagnoser.

Christian fortæller

Jeg er snart 40 år. I 2007 begyndte jeg for alvor at male, efter jeg mistede mit arbejde, på grund af blodpropper, der skyldes en sjælden blodsygdom, senere er jeg diagnosticeret med bla. Aspergers. I dag er jeg på førtidspension.

Gennem hele mit liv har jeg været optaget af at tegne, male og arbejde med collage. Det har hjulpet mig med at holde tankemylder og ensomheden på et håndterbart niveau. 

Mine malerier er hovedsagelig ekspressionistiske, hvor mine tanker over livet ofte ligger gemt. Jeg er inspireret af daglige oplevelser, det kan være alt fra, drømme, musik, revner i fortovet, faldefærdige huse, tapet der hænger i laser, varer i et supermarked, en rusten bil og meget andet. Jeg maler for det meste med stærke prim farver, røde, blå, grønne og gule farver. Kombinationen af mine personlige oplevelser, der giver mange lag i mine malerier, altid er der synsindtryk og tanker bagved.

De fleste af mine billeder får ikke navne, da jeg ikke synes beskueren skal blive forstyrret af et billednavn, men selv gå på opdagelse i billedet.

God fornøjelse 
Christian Sand - 

Esbjerg